Organisatie

Easy Riders Kattuk is motor vereniging waar ieder zich snel thuis voelt en waar iedereen met een motor of trike welkom is gedurende de openingstijden.

De vereniging is opgericht in 2007 en is in de jaren uitgegroeid tot een goed georganiseerde tourclub.

Met een gekozen bestuur, veel vrijwilligers, een binnen en een buitenbar, een eigen motorparking en nog veel meer.

De leden rijden op allerlei soorten motoren. Duitse degelijkheid ontmoet bij de Easy Riders Kattuk Amerikaanse legendes. Japanse buikschuivers ontmoeten driftige Italiaanse racebakken. En antieke perfect onderhouden oldtimers en classic bikes rijden broederlijk naast nieuwe zelfbouw machines.

Er worden regelmatig mooie motorriten gereden binnen en buiten Nederland.

En er worden ritten gereden om goede doelen te ondersteunen en hieruit zijn goede vriendschappen ontstaan.

Jaarlijks is er een driedaagse meeting gecombineerd met een open dag waar iedereen welkom is, motorrijder of niet. Dan spelen er bands, is er een gebakken visje en Hollandse gezelligheid.

Ook worden er thema avonden georganiseerd, zoals Barbecue avonden, Nederlandstalige avonden, proeverijen en Halloween party’s, je kunt het zo gek niet bedenken of het wordt georganiseerd bij Easy Riders Kattuk.

Voor de kinderen van de leden is er ook veel te doen. Naast speeltoestellen zijn er computerspelletjes en wordt er een kinderweekenden georganiseerd. De leden zijn uiterst actief. Er is zijn diverse commissies die alle activiteiten binnen de verenging ondersteunen.

Nieuwsgierig geworden kom eens langs Easy Riders Kattuk heet je graag welkom!

Evenementen Kalender
juli 2024
MDWDVZZ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31     
« jun   aug »