Nieuws

Meeting 2013 zit er weer op, een geslaagd weekend met mooi weer.

Iedereen heeft hard gewerkt om dit weekend tot een succes te maken en zij worden namens het bestuur bedankt voor hun inzet.

Volgens jaar is meeting 2014 op 13-14-15 juni.

 

Rit op zaterdag 22 juni samen met de bewoners van Overduin.

 

Beslotenavond, met ingang van 1 maart a.s. zijn de zaterdagavonden vanaf 20.00 uur besloten, dus alleen voor leden mits er iets georganiseerd is waarbij introducees meegenomen mogen worden. 

 

 Eileen kors de michael kors tassen Nationale model dat is erkend in 1990 door middel van een gentleman vaak bekend als Jordan Kors. Hij begon op de kleine niveaus nog zijn / haar constant en ook opgewonden streeft binnenkort uw huisdier verdiend erkenning als beste ontwikkelaar. Hij begon samen met high-class sportkleding maar kort deze persoon geacht zijn model, omdat de hoogste kwaliteit fabrikant bestemd michael kors is voor mannen plus de meisjes op in aanvulling op hij verdiende ook diverse award voor zijn Excellenties. U kunt nu ontdek de verscheidenheid van Kors producten net zoals kleding, schoenen, handtassen, diamanten juwelen, parfums, ogen waren en vele anderen. deze producten kunnen worden gekocht met veel nuttige winkels en ten slotte met de snel bijeenbrengen Eileen Kors-winkels en ook winkels.

Michael Kors En Halle Berry bundelen krachten met The Globe Maaltijden programma News heeft ons zojuist bereikt dat een enkele van de meest krachtige ontwerpers van New York, Michael Kors heeft de krachten gebundeld met onze favoriete ooit Bond-girl, Halle Berry, in een poging om het bewustzijn en de inkomsten te verhogen voor de Globe Food Programme van michael kors portemonnee de Verenigde Naties. De samenwerking is gestart met twee speciaal ontworpen Michael Kors horloges als onderdeel van het merk HORLOGE HONGER Cease-campagne. Voor elke horloge verkocht, zal honderd maaltijden worden verstrekt aan hongerige kleintjes via Globe Food Programme, zo mooi als $ 25 gedoneerd per horloge van Kors aan het goede doel. Maar waarom hebben MK gekozen Halle om samen te werken voor dit project? Mooi, ze is een heel grote charitatieve track record hebben als je het ons vraagt. En Kors stemt, "Ik kon niet meer enthousiast over Halle Berry's keuze om samen met mij in de strijd tegen honger, ze brengt talent, macht, vrijgevigheid, en natuurlijk ster energie tot een resultaat dat is zeer essentieel voor mij. Ik ben dankbaar dat Ze heeft zich aangesloten bij onze inspanning en blij dat we zullen werken zij aan zij om de honger te beëindigen. " Voor extra dan tien jaar Berry is de hulp aan slachtoffers van huiselijk geweld door middel van betrokkenheid bij de Jenesse Centre in LA. Ze is ook betrokken bij de Revlon Run / Walk for Females aan inkomsten voor kanker onderzoek en behandeling als haar functie als een Revlon Worldwide Brand Ambassador verhogen. Zij sprak van haar Michael Kors WFP partnership, "Ik ben trots om Michael Kors te voegen in deze internationale inspanning om de honger te beëindigen, blijkt uit de statistieken dat vrouwen een belangrijke rol spelen bij het verslaan van de honger.

WFP is in het bijzonder gericht op het leveren van hulp aan vrouwen om de reden dat, michael kors nederland als moeders, leraren en ondernemers, zullen zij de toekomst voor hun gezinnen en gemeenschappen te verbeteren. Het is een poging Ik sta te popelen om een ​​deel van vooral omdat ik ben specifiek kunnen we een echte en substantiële verschil in het leven van te maken personen nodig. " Zie Michael en zijn mode vriendjes spreken over het probleem van de honger in hun video pleidooi onder. Daarom kunnen er enkele vaste "richtlijnen" voor wat de grootste soort voedingsprogramma is Extra Gebruik deze tien zinnen in een gesprek Din Kan misschien 14, 2013 Een uitstekende vriend van mij (ik zal contact met hem Peter ) eenmaal vertrouwde mij toe dat hij was het verkrijgen van ernstige communicatie problemen met zijn vriendin (ik zal haar Anne noemen). Elke dag, Anne zou klagen bij Peter over Extra COMMENT: Behoefte aan buitenlanders te mogen protesteren in Singapore? Vr, Kon 10, 2013 Singapore is geen onbekende voor nonSingaporean protesten in de huidige jaren hebben we gezien migrerende werknemers deelnemen aan collectieve actie naar aanleiding van vermeende oneerlijke arbeidspraktijken. Echter, de aanvullende.

Eerstvolgend evenement

zo aug 18 @11:30 - 05:00
Picknick Rit

Kalender

Vorige maand Augustus 2013 Volgende maand
Z M D W D V Z
week 31 1 2 3
week 32 4 5 6 7 8 9 10
week 33 11 12 13 14 15 16 17
week 34 18 19 20 21 22 23 24
week 35 25 26 27 28 29 30 31

Buienradar