Nieuws

Meeting 2013 zit er weer op, een geslaagd weekend met mooi weer.

Iedereen heeft hard gewerkt om dit weekend tot een succes te maken en zij worden namens het bestuur bedankt voor hun inzet.

Volgens jaar is meeting 2014 op 13-14-15 juni.

 

Rit op zaterdag 22 juni samen met de bewoners van Overduin.

 

Beslotenavond, met ingang van 1 maart a.s. zijn de zaterdagavonden vanaf 20.00 uur besloten, dus alleen voor leden mits er iets georganiseerd is waarbij introducees meegenomen mogen worden. 

 

 longchamp le pliage Booming Export Markt locatie Verwachte Om overaanbod van Peanuts inschakelen "Na een heleboel moeilijke jaren waren we gezegend in 2012 een zeer goede pinda oogst hebben," sprak over Beaver Yoder.Yoder groeit pinda's op zijn boerderij gepositioneerd aan de CalhounJackson County lijn en zijn boerderij was niet de enige 1 onderscheiden die een prachtig gewas zag. "Geschikte nu hebben we een geven van pinda's in de VS van ongeveer 3.Five miljoen ton en de vraag is ongeveer two.1 miljoen ton, dus we hebben een intense meer dan het aanbod van pinda's, "verklaarde Ken Barton, directeur van het Florida Peanut Producers Association.He zegt wanneer geven en eisen don matchup, boeren de opbrengst van de effecten." Het overwegen van het feit dat we een overaanbod we jagen op 2013 als een down markt voor onze gewas, "wees erop Yoder.In werkelijkheid, de beschietingen bedrijfsleven isn verstrekken van contracten, maar voor dit longchamp tassen jaar pinda gewas." Je kunt de plant zo mooi een paar hectare als je wilt, verklaarde Yoder.

"Maar als er geen contracten geleverd , dat uw veiligheid netto waarde, een 355 zal zijn. "Yoder zegt $ 355 is onder productie-uitgaven. Hebben gezegd dat, een robuuste export industrie in staat kan stellen aan de vraag om het overvloedige aanbod en in de afwerking invloed dit jaar kosten." Wij hebben invoerende landen USA gegroeid peanuts longchamp dat hieronder geen situaties geïmporteerd VS pinda voorafgaand aan hebben, "verklaarde Barton.China, Colombia en Vietnam zijn slechts een paar van die importeert VS peanuts voor de mooie eerste keer, wat hier betekent het zoute snack gegroeid geschikt in de Panhandle is het genereren van hun weg in het buitenland. "China is het verkrijgen van enorme hoeveelheden pinda," zei Barton. "Ze zijn in de strategie ideale nu importeren uit de VS 350 tot 400.000 ton pinda's. 'Het fascinerende nieuws voor boeren zoals Barton en Yoder . "Wat maakt me trots is de waarheid die wij ontwikkelen een veilige maaltijden die we kunnen exporteren naar andere landen en dus dat element van het doel waarom we een verbetering van de export," genoemd Yoder.But als longchamp nederland spannend, Barton verklaarde, "Ik zou boeren adviseren om niet krijgt ook angstig maar. Wees uiterst geduldig en laten we hopen dat deze robuuste export sector blijft. "Barton zegt dat de binnenlandse industrie locatie, wat betekent pindakaas, is ook escaleren. Als dat en de exportmarkt locatie blijven stijgen, de boeren hebben een vrij uitstekende mogelijkheid van het zien van zeer zeer goede tarieven voor 2013.

Eerstvolgend evenement

zo aug 18 @11:30 - 05:00
Picknick Rit

Kalender

Vorige maand Augustus 2013 Volgende maand
Z M D W D V Z
week 31 1 2 3
week 32 4 5 6 7 8 9 10
week 33 11 12 13 14 15 16 17
week 34 18 19 20 21 22 23 24
week 35 25 26 27 28 29 30 31

Buienradar